Complete systeemoplossingen
van mixer tot de markt

Volledig geïntegreerde productie-oplossingen met de beste bakkerij-apparatuur

We combineren onze mindset van een meesterbakker met innovatieve, nauwkeurige engineering om naadloze geautomatiseerde oplossingen te ontwerpen voor elke stap in het bakproces.

Mixen

Geautomatiseerde deegdistributie, fermentatie en mixen voor verschillende recepten, consistenties en batchgrootten.

Koeling en transport

Hygi├źnische, eenvoudig te behouden oplossingen voor koelen, vriezen, bakplaat- en productbehandeling voor een verscheidenheid aan bakkerijconfiguraties.

Opmaak

Consistente, accurate deegdistributie-, afweeg-, uitrol-, lamineer- en doseersystemen voor verbeterde productkwaliteit.

Verpakking

Zachte snij- en verpakkingsoplossingen voor de snelle productie van brood, broodjes, gerolde broodjes, Engelse muffins, en meer.

Rijzen en bakken

Continue rijs- en baksystemen, paternoste en Rack rijskasten, modulaire Tunnel Ovens en compacte tray-ovens zorgen voor de meest optimale rijs- en bakoplossingen.

Naverpakking

Oplossingen voor effici├źnt laden van producten, hantering van de kratten, wassen van kratten en op pallets plaatsen, verbeteren de effici├źntie van de downstream lijn.

Onderdelen en upgrades

We leveren onderdelen en upgradekits voor de reparatie en modernisering van de apparatuur in uw productielijn voor een geoptimaliseerde effici├źntie en levensduur van uw bakkerij. Leer meer over beschikbare apparatuurupgrades:

Verbonden, effici├źnte
ondersteuning

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś