Geautomatiseerde bakplaat-
en producthanteringsapparatuur

Nauwkeurige, zachte geautomatiseerde hanteringssystemen verhogen de efficiëntie en de algehele veiligheid in uw bakkerij.

Geautomatiseerde systemen voor het stapelen en ontstapelen van bakplaten of deksels en zachte ontpanners verbeteren de efficiëntie en algehele veiligheid in uw bakkerij. De nauwkeurige hantering van bakplaten zorgt voor de zachtste stapel- en ontstapelbewegingen om de levensduur van uw bakplaten te verlengen en uw bedrijfskosten te verlagen.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Magnetische bakplatenstapelaar en -ontstapelaar

Veelzijdig stapelen of ontstapelen met standaard automatisch bakplatenwagentje om maximaal 40 bakplaten of deksels per minuut te laden.

Robotachtige bakplatenstapelaar en -ontstapelaar

Gepatenteerde zachte grijper stapelt en ontstapelt omzichtig meerdere eenheden tegelijkertijd voor een langere levensduur van de bakplaten. 50% minder onderdelen te onderhouden en schoon te houden.

APEX mechanische bakplatenstapelaar en -ontstapelaar

De nauwkeurige hantering van bakplaten zorgt voor het zachtste stapelen en ontstapelen om de levensduur van uw bakplaten te verlengen. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Paternoster bakplatenopslag van Den Boer

Binnenkort meer informatie!

Bakplaatwagentjes

Robuuste U-vormige bakplaatwagentjes kunnen gemakkelijk bakplaten van en naar de magnetische bakplaatstapel- en ontstapelsystemen overbrengen.

Geautomatiseerde herdekselmachine

Brengt deksels uitgelijnd aan op broodbakplaten met de hoogste snelheid in de industrie.

BakeTech randbakplaatkoeler

Compacte, efficiënte bakplaatkoeloplossing die resten van eerder gebakken producten verwijdert, tot 38 bakplaten per minuut.

BakeTech bakplaatkoeltunnel

De BakeTech bakplaatkoeltunnel biedt een hoge efficiëntie voor bakplaatkoeling voorafgaand aan het stapelen en recyclen van bakplaten.

Broodbakplaatreiniger

Hygiënische, zeer efficiënte bakplaatreiniging vermindert het energieverbruik met de zachtste bakplaathantering.

BakeTech broodjesbakplaatreiniger

Binnenkort meer informatie!

Depanner van Den Boer

Binnenkort meer informatie!

APEX broodjesdepanner

Zachte inline verwijdering van broodjes en gerolde broodjes uit bakplaten met overdracht naar een producttransportband. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Roterende Pic-N-Pac depanner

Het pakketpick-uptoestel met dubbele kop biedt een soepele 180° draaibeweging om producten uit bakplaten te verwijderen en ze in een kartonnen doos tot 90 ppm te deponeren.

BakeTech dekselmachine met omgekeerde toevoer

Binnenkort meer informatie!

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×