Koel
Apparatuur

Hygiƫnische, betrouwbare koeloplossingen voor hoge prestaties met minimaal onderhoud.

De met brede roestvrijstalen roosters vervaardigde koelsystemen van AMF voorkomen dat het product door elkaar wordt gehaald of de bodem schuurt tijdens de koeling. Ze zijn ontwikkeld om aan de specificaties van uw bakkerij te voldoen. Onze met hoogwaardige componenten en materialen gemaakte koelsystemen zijn ontworpen voor een hoge bedrijfsefficiƫntie met minimale stroomvereisten en voor eenvoudige reiniging om te voldoen aan de hoogste normen voor voedselverwerking.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Spiraalkoeler van APEX

De beste technische spiraalkoeler van APEX bevat sanitaire ontwerpelementen voor semi-geautomatiseerde of volledig geautomatiseerde bakkerijen met een lagere productie of op instapniveau.

Racetrack koeler van Vesta

De Endless Vesta koelsystemen zijn ontworpen voor een hoge bedrijfsefficiƫntie met minimale stroomvereisten.

Continue koeler van BakeTech

Ontworpen voor een hoge bedrijfsefficiƫntie met minimale stroomvereisten, met dezelfde eindeloze kettingconfiguraties als de continue rijskasten en ovens van BakeTech. Ook verkrijgbaar met een aan het plafond opgehangen koelingsstructuur om de vloerruimte zo goed mogelijk te benutten.

Koeler van Den Boer

De Paternoster Step Cooler van AMF Den Boer biedt een efficiƫnte productkoelcapaciteit voor een verscheidenheid aan bakproducten.

Spiraalkoeler van Vesta

Op maat geconfigureerd met de meest hygiĆ«nische, modulaire ontwerpelementen en met Intralox Direct-Drive™-technologie voor diverse toepassingen, waaronder het rijzen van deegballen, het rijzen van producten, koeling en invriezen.

Side Drive-transportband van Vesta

Op maat geconfigureerde koeling met Side Drive-technologie voor diverse speciale productsoorten.

Wasser en droger voor transportbanden

Ontworpen voor de energie-efficiƫnte reiniging van plastic modulaire banden op de spiraaltransportband en Side Drive-transportband van AMF.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


Ɨ
Ɨ