Eenvoudige, hygi├źnische
oplossingen voor deegsystemen

Geautomatiseerde deegdistributie, industrieel mixen en fermentatie- oplossingen voor de volledige controle van uw deeginstellingen.

De reeks horizontale en verticale mixers, geautomatiseerde fermentatieoplossingen en apparatuur voor het omgaan met deeg en troggen van AMF, zijn voldoende flexibel om met diverse soorten deeg en batchgrootten om te gaan. Daarnaast helpen ze bakkers om hun activiteiten op te schalen met eenvoudige hygi├źnische voorzieningen en beproefde duurzaamheid.

Deegdistributie

Hygi├źnische deegpompen, hakkers en transportbanden verwerken op effici├źnte wijze het deeg om te voldoen aan de hoogste productievereisten met een vlotte deegverplaatsing en eenvoudige werking.

Fermentatie

De vol- en halfautomatische fermentatiekamers gemaakt op maat van uw productievereisten en bakkerijvoetafdruk leveren een superieure kwaliteitscontrole tijdens de deegconditionering.

Mixen

De horizontale mixers van AMF zijn uitgerust met een driedubbele rolstang of armmixers van Sigma. Hun beproefde prestaties versterken het superieure hygi├źnische ontwerp en de duurzaamheid van de eigendomsrechtelijke mixerkom DuraBowl™.

Trogbehandeling

Naadloze deegtroggen met vaste lasbevestiging, deegtroggenliften en trogverplaatsingssystemen verminderen de bedrijfskosten en verbeteren de effici├źntie.

Lokale ondersteuning, wereldwijd

We willen de bakkerijsector de meest toegankelijke, responsieve en goed geïnformeerde diensten bieden. Ons succes wordt bepaald door het succes van onze bakkerijpartner. Daarom bieden we 24 uur per dag gelokaliseerde ondersteuning voor het langetermijnsucces van onze bakkerijpartners.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś