Geautomatiseerde
Deegdistributiesystemen

Efficiënte, hygiënische deegverwerking van mixer tot opmaaksysteem voor een verscheidenheid aan bakkerijproducten.

Naadloze integratie

De deegdistributiesystemen van AMF zijn op maat gemaakt voor uw specifieke productievereisten en volledig geautomatiseerd met gebruiksvriendelijke, geïntegreerde bedieningselementen voor een eenvoudige bediening en een vlotte deegoverdracht.

Hygiënisch design

Sanitaire frameontwerpen voor een efficiënte totale wasbeurt die voldoet aan de hoogste voedselnormen met minder arbeid.

APEX deegpomp

Uitstekende deegdistributietechnologie met AMF’s gepatenteerde dubbele schroefsysteem. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Lokale ondersteuning,
wereldwijd

Bij AMF is het bewijs van ons succes wanneer onze klanten stijgen tot de top. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

U2 deegpomp

Uitstekende deegdistributietechnologie met AMF’s gepatenteerde dubbele schroefsysteem.

Z deegpomp

Efficiënt, goedkoop pompsysteem ontworpen voor verschillende soorten deeg.

APEX ronde deegchunker

Het uiterst voorzichtige roterende mes is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd. Het kan worden gecombineerd met transportbandsystemen. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Deegchunker en -portioneerder

Het voorzichtige roterende mes is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd. Het kan worden gecombineerd met transportbandsystemen tot maximaal 13.600 kg/uur.

Tromp deegverkruimelaar

Binnenkort meer informatie!

APEX deeg-sandwichtransportband

Verplaatst deeg van chunker of pompprocessen naar downstream apparatuur. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Deeg-sandwichtransportband

Verplaatst deeg van chunker of pompprocessen naar downstream apparatuur.

Deegtransportband

Aangepast door toepassing om deeg te transporteren van de chunker of pomp naar downstream activiteiten.

APEX Deegtransportband

Aangepast door toepassing om deeg te transporteren van de chunker of pomp naar downstream activiteiten. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×