Fermentatiekamers voor
volledige deegcontrole

Op maat ontworpen, half- of volautomatische oplossingen om de omstandigheden te regelen en de deegontwikkeling te optimaliseren voor een uitstekende productkwaliteit.

De veiligheid van de bediener verbeteren

Geautomatiseerde fermentatiekamers bevatten mixers en troggen van AMF voor een handwerkvrije deegbehandeling gedurende het hele ontwikkelings- en conditioneringsproces van het deeg – van mixer tot trogkamer en deegtroggenlift.

Optimale deegconditionering

Met voorgeprogrammeerde cyclustijden met temperatuur- en vochtigheidsbewaking hebt u volledige controle voor deegconditionering met hoge capaciteit. Tegelijkertijd zijn handmatige fermentatieopties beschikbaar voor als u een lagere productie wenst.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Volautomatische fermentatiekamer

De volautomatische fermentatiekamer is op maat ontworpen en is geïntegreerd met mixers en deegtroggenliften van AMF voor een handwerkvrije deegbehandeling om te voldoen aan specifieke fermentatietijden en productievereisten voor een optimale deegontwikkeling in een gecontroleerde omgeving.

Halfautomatische fermentatiekamer

Ze is op maat ontworpen om te voldoen aan specifieke fermentatietijden en productievereisten voor een optimale deegontwikkeling in een gecontroleerde omgeving.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×