Deegtrog
Behandelingsoplossingen

Optimaliseer het fermentatieproces met hygi├źnische, geautomatiseerde oplossingen om deegtroggen te hijsen en te verplaatsen.

Betrouwbare en hygi├źnische constructie

De deegtroggen van AMF zijn hygi├źnisch en naadloos gebouwd en zijn ontworpen voor duurzaamheid en sanitatie.

Bedrijfseffici├źntie verbeteren

De geautomatiseerde oplossingen voor troghijstoestellen en trogverplaatsing verminderen de veiligheidsrisico’s die horen bij handmatige processen. De oplossingen van AMF voor trogbehandeling zijn op maat ontworpen voor uw deegtoepassingen en bakkerij-inrichting, en kunnen gemakkelijk met mixers van AMF worden ge├»ntegreerd.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Deegtrog van APEX

Biedt hygi├źnisch transport van deeg doorheen de bakkerijprocessen. APEX is onze praktische, beproefde oplossing die u helpt uw processen te automatiseren.

APEX Deegtroggenlift

Verhoogt en verlaagt de deegtrog wanneer het deeg door de eindmixers of kopmachines gaat. APEX is onze praktische, beproefde oplossing die u helpt uw processen te automatiseren.

Deegtrog

Transporteert deeg doorheen het fermentatieproces en andere processen in de hele bakkerij.

Deegtroggenlift

Verhoogt en verlaagt de deegtrog wanneer het deeg door de eindmixers of kopmachines gaat.

Automatic Guided Vehicle (AGV – Automatisch geleid voertuig)

Via een exclusief samenwerkingsverband met DTA bieden we de bakkerijsector het eerste Automatic Guided Vehicle (AGV – Automatisch geleid voertuig) aan voor de effici├źnte verplaatsing van deegtroggen.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś