Naverpakking
Systeemoplossingen

We helpen u elke stap van het bakproces te beheren, van mixer tot de markt en verder dan dat. Onze betrouwbare, uiterst snelle naverpakkingsoplossingen verbeteren de veiligheid en efficiëntie van uw bakkerij in elke fase, van het laden van producten tot het wassen en drogen van manden. 

Ontdek meer over schaalproductie met onze controlelijst voor de automatisering van naverpakking.

Laden van producten

De volautomatische mandlaadsystemen van AMF bevatten een reeks robotachtige laadtechnologieën, waaronder de Lader van manden en dozen met scharnierarm en VersaLoader van AMF om goed gegroepeerde productverpakkingen in manden, laden of dozen te plaatsen.

Kratten stapelen

Onze volautomatische stapeltechnologie integreert naadloos in de volledige oplossingen voor manden van AMF en werkt met alle soorten manden om de arbeidskosten te verminderen en de veiligheid van de fabriek te verbeteren. Minder onderdelen en materiaal van een betere kwaliteit doen uw bakkerij sterk presteren, zorgen voor een minimaal onderhoud en verlengen de levensduur. 

Laden van dolly’s

Laders en lossers van dolly’s bedienen meerdere lijnen met door een servo aangestuurde bewegingen om stapels van manden nauwkeurig en omzichtig naar dolly’s te verplaatsen. Ze zijn beschikbaar in enkelvoudige en dubbele stapelconfiguraties voor een vlotte verplaatsing van de stapels.

Op pallets plaatsen

De palletiseerder van AMF automatiseert het verplaatsen van stapels kratten naar elk individueel pallet. Hij levert volledig geladen palletstapels aan de downstream apparatuur en laadzones van uw bakkerij.

Wassen en drogen

De was- en droogsystemen voor manden van AMF kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan de specificaties en lay-outbehoeften van uw bakkerij. Ze zijn ontworpen om overweg te kunnen met manden van alle formaten en met een productiesnelheid van maximaal 80 manden per minuut.

Lokale ondersteuning, wereldwijd

We willen de bakkerijsector de meest toegankelijke, responsieve en goed geïnformeerde dienst bieden. Ons succes wordt bepaald door het succes van onze bakkerijpartner. Daarom bieden we de klok rond een gelokaliseerde ondersteuning voor het langetermijnsucces van onze bakkerijpartners.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×