Geautomatiseerd stapelen
van manden en lades

De volledige oplossingen voor het werken met manden bieden uw bakkerij meer betrouwbaarheid en minder manuele arbeid.

Verbeterde efficiƫntie

Met continue, volautomatische systemen voor mandverwerking kunt u nauwkeurig en consistent maximaal 28 manden per minuut stapelen en ontstapelen, en maximaal 40 manden per minuut transporteren. Onze volautomatische stapeltechnologie integreert naadloos in de complete oplossingen voor manden van AMF en werkt met alle soorten manden om de arbeidskosten te verminderen en de veiligheid van de fabriek te verbeteren. Ze is gemaakt met minder onderdelen en materiaal van een betere kwaliteit en doen uw bakkerij sterk presteren, zorgen voor een minimaal onderhoud en verlengen de levensduur.

Betere bediening van manden

De door servo aangestuurde technologie zorgt voor de meest vlotte werking langs de mandbedieningslijn. Op het intuĆÆtieve aanraakscherm kunt u gemakkelijk het recept wijzigen of de mand wisselen. Het gebruiksvriendelijke, ergonomische ontwerp kan via menu’s eenvoudig worden bediend. Met zelfregulerende systemen kunt u de kwaliteit en efficiĆ«ntie verbeteren. Het stapelniveau kan vooraf worden ingesteld op een specifiek aantal en kan automatisch worden verlaagd voor een consistente stapelhoogte.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Voorstapelaar van manden

De voorstapelaar van AMF kan geĆÆntegreerd worden met uw huidige mandbehandelingssysteem of met de met een servo aangestuurde mandstapelaar van AMF.

Bottom-Up krattenstapelaar

Nauwkeurig, consistent en geautomatiseerd stapelen van maximaal 28 manden per minuut voor alle soorten manden.

Mandstapelaar

Binnenkort meer informatie!

Krattenontnester

Servotechnologie scheidt automatisch geneste kratten nadat ze zijn gehaald uit een Bodem-uit krattenontstapelaar van AMF, met maximaal 34 kratten per minuut.

Bodem-uit krattenontstapelaar

Nauwkeurig, consistent en geautomatiseerd ontstapelen van maximaal 40 kratten per minuut voor standaard geneste manden.

Ontstapelaar van plastic laden

Ontstapelt automatisch plastic dienbladen om productladers te vullen. Het zelfregulerende systeem verhindert dat dubbele of beschadigde laden in het systeem komen.

Mandgeleider

Oplossing voor het geautomatiseerd geleiden van kratten voor elke andere eerder geneste mand, in Ć©Ć©n enkele richting en continue stroom, wat de manuele arbeid vermindert en de veiligheid van de fabriek verbetert. Geschikt voor alle soorten manden

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


Ɨ
Ɨ