Geautomatiseerde
dolly-laadapparatuur

Volautomatische verplaatsing en plaatsing van manden om de algemene veiligheid en efficiëntie van uw bakkerij te verbeteren.

Veelzijdigheid en nauwkeurigheid

Laders en lossers van dolly’s bedienen meerdere lijnen met door een servo aangestuurde bewegingen om stapels van manden nauwkeurig en omzichtig naar dolly’s te verplaatsen. Ze zijn beschikbaar in enkelvoudige en dubbele stapelconfiguraties voor een vlotte verplaatsing van de stapels.

Stille en eenvoudige bediening

De laad- en lossystemen voor dolly’s van AMF zijn gemaakt met minder bewegende onderdelen en met servo aangestuurde til- en laadmechanismen, en werken stiller.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Millennium dollylader

Ontvangt een stapel kratten gevuld met brood of broodjes van de krattenstapelaar van AMF en verplaatst de stapel kratten omzichtig naar de dolly.

Millennium dollylosser

Ontvangt een lege stapel kratten op een dolly, verplaatst de stapel omzichtig naar de krattenontstapelaar van AMF.

Dubbele dollylader

Ontvangt een stapel kratten gevuld met brood of broodjes van de krattenstapelaar van AMF en verplaatst de stapel kratten omzichtig naar de twee dolly’s.

Dubbele dollylosser

Ontvangt een lege stapel kratten op dolly’s, verplaatst de stapels omzichtig en naar de krattenontstapelaar van AMF.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×