Automatische
Laadapparatuur

Met de systemen voor het omzichtig en efficiƫnt laden van producten brengt u afgewerkte producten van de beste kwaliteit op de markt.

Naadloze oplossingen

De volautomatische mand-, lade- en doosvulsystemen van AMF bevatten een reeks robotachtige laadtechnologieƫn, waaronder de scharnierarm of robotarm van Gantry voor omzichtig nemen en plaatsen om goed gegroepeerde productverpakkingen in manden, laden of kartonnen dozen te plaatsen.

Flexibiliteit voor lay-out

De AMF-systemen voor het laden voor producten zijn ontworpen met een groot aantal lay-outconfiguraties en bedieningsinterfaces die aan elke kant van de machine gemakkelijk toegankelijk zijn. Ze bieden daarnaast een superieure lay-outflexibiliteit. U kunt onze geautomatiseerde systemen voor het laden van producten eenvoudig integreren in uw huidige bakprocessen of de meest efficiƫnte naverpakking verkrijgen door ze te combineren met de volledige oplossingen voor mandenverwerking van AMF.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Lader met productgeleiding

Met behulp van stille, door servo aangestuurde bewegingen plaatst de lader met productgeleiding de verpakte producten omzichtig in manden of laden.

VersaLoader Robotproductlader

Met het robotladen van manden van Gantry haalt u hogere laadsnelheden op diverse configuraties.

Lader van manden en dozen met scharnierarm

De robot met scharnierarm biedt een maximale flexibiliteit in lay-outconfiguraties voor naverpakking. Hij pakt en plaatst verpakte producten omzichtig in manden, laden of kartonnen dozen en is ook beschikbaar met U-bordinzetsels.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


Ɨ
Ɨ