Systemen voor krattenwassen
en verwijderen van droog afval

Op maat geconfigureerd voor uw specificaties en gemaakt voor een buitengewone betrouwbaarheid en grondstoffenefficiëntie.

Maximale flexibiliteit voor lay-out

De was- en droogsystemen voor manden van AMF kunnen worden geconfigureerd om te voldoen aan de specificaties en lay-outbehoeften van uw bakkerij. Ze zijn ontworpen om overweg te kunnen met manden van alle formaten en met een productiesnelheid van maximaal 40 manden per minuut.

Verbeterde bewaring van grondstoffen

Wasoplossingen voor continu bewegende manden kunnen worden geïntegreerd met verwarmd of niet-verwarmd wassen en koud spoelen met een uiterst snelle droogsectie.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Wasser en droger voor manden met enkele tunnel

Wassen en drogen van continu bewegende manden, ontworpen voor een lager water- en energieverbruik met maximaal 50 manden per minuut voor verschillende soorten manden.

Dubbeldek krattenwasser en -droger

Wassen en drogen van continu bewegende manden, ontworpen voor een lager water- en energieverbruik met maximaal 2 x40 manden per minuut voor verschillende soorten manden.

Wasser en droger voor manden met dubbele tunnel

Wassen en drogen van continu bewegende manden, ontworpen voor een lager water- en energieverbruik met maximaal 2 x40 manden per minuut voor verschillende soorten manden.

Basket Dry Trash Removal Cascading Conveyor

Dry cleaner-systeem

Flip-configuratie voor het verwijderen van afval vóór de sanitatie.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×