Opmaakoplossingen voor
Nauwkeurig afwegen en opmaken

Innovatieve, high-speed oplossingen voor het maken van uw unieke productportfolio met consistente productkwaliteit.

De toonaangevende verdikkingstechnologieën van Flex and Tromp bieden naadloze, hygiënische productieoplossingen voor het ruimste productassortiment waarmee in uw bakkerij de productkwaliteit wordt verbeterd, de winst wordt gemaximaliseerd en het afval wordt verminderd.

Afwegen

Het Flexmerk van AMF zorgt voor volumetrische extrusie en verdelers met directe plaatsing zodat het deeg nauwgezet wordt verdeeld met een ongeëvenaarde schaalnauwkeurigheid.

Uitrollen

De grootste Europese uitrol- en lamineertechnologieën van AMF Tromp bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit en beproefde duurzaamheid voor een groot aantal ambachtelijk en premium gebakken producten.

Opbollen

Nauwkeurig, gekoeld opbollen van deegbollen om kleven tegen te gaan en de eenvormigheid van het product te verbeteren voor een groot aantal deegsoorten.

Doseren

Doelgerichte, geautomatiseerde oplossingen voor het doseren of spuiten van diverse sauzen, beslag en vullingen.

Opmaken

Systemen voor uiterst snel uitrollen, opmaken, met bloem bestrooien en rijzen verbeteren de productconsistentie met flexibiliteit voor een ruim assortiment broden, broodjes en gerolde broodjes.

Platdrukken van pizza en taart

Eenvoudig uw productie van pizza en taart schalen met consistent platgedrukt deeg.

Tussentijds rijzen

Op maat geconfigureerde rijsoplossingen met de meest hygiënische, modulaire ontwerpelementen voor diverse producttoepassingen.

Maken van taarten en wafels

Beste productieoplossingen voor verschillende soorten taarten en stroopwafels.

Decoreren

Diverse oplossingen met onder meer bestrooisystemen, watersnijders, eigeelspuiters en tijgerpasta voor een aantrekkelijke afwerking voor premiumproducten.

Lokale ondersteuning, wereldwijd

We willen de bakkerijsector de meest toegankelijke, responsieve en goed geïnformeerde diensten bieden. Ons succes wordt bepaald door het succes van onze bakkerijpartner. Daarom bieden we 24 uur per dag gelokaliseerde ondersteuning voor het langetermijnsucces van onze bakkerijpartners.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×