Deeg afwegen
Apparatuur

Verbeterde eenvormigheid van de producten met flexibele en nauwkeurige schaaloplossingen om met uw bakkerij mee te groeien.

Flexibele, precieze afmeetmachines

Gebruik de nieuwe Flex-verdeeltechnologie van AMF om de eenvormigheid en diversiteit van de producten die uw bakkerij maakt, te vergroten met lagere kosten. De Flex-technologie van AMF levert een ongeëvenaarde schaalnauwkeurigheid waarmee u gemakkelijk van product kunt verwisselen. En dankzij de intuïtieve systemen voor receptbeheer beschikt u over een maximale productflexibiliteit.

Superieure hygiëne.

De Flex-verdelers zijn gemaakt volgens de striktste hygiënische normen. Ze bevatten spruitstukken die snel kunnen worden schoongemaakt en eenvoudig toegankelijke frames voor een efficiënte schoonmaak en onderhoud.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

APEX Accumax Kopmachine

De kopmachine met zachte rolextrusie is een directe vervanging voor K-koppen en oudere extrusiekopmachines. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Accumax kopmachine

De kopmachine met zachte rolextrusie is een directe vervanging voor K-koppen en oudere extrusiekopmachines.

Geavanceerde afmeetmachine (GA)

De vectorextrusietechnologie verbetert de producteenvormigheid voor brood, pizza en speciaal deeg met maximaal 9070 kg per uur.

High-speed kopmachine

De vectorextrusieverdeler vermindert het scheuren van het deeg en zorgt voor een optimale deegconsistentie en -kwaliteit met de snelste productie.

Kopmachine en opboller voor tortilla’s

De verdeler en opboller voor tortilla’s met bloemextrusie vermindert de nood aan onderhoud en verbetert de schaalprestaties.

RollFlex-kopmachine

Extrusie afmeter met kleine footprint en met ultralage scheurmeting zorgt voor productconsistentie met ongeziene productflexibiliteit.

HBDFlex-kopmachine

Eenvoudige, extrusie afmeter onder lage druk die een ongeziene schaalnauwkeurigheid biedt.

Kopmachine en opboller MuffinFlex

Biedt de nauwkeurigste schaling die beschikbaar is met de FLEX-meettechnologie van AMF en is een volledig geïntegreerd onderdeel van de complete systeemoplossing voor Engelse muffins.

PizzaFlex-kopmachine

Beproefde prestaties van het ontwerp van de FLEX-verdeler van AMF voor een ongeziene schaalnauwkeurigheid op systemen voor afgedekte pizza’s.

Afmeetmachine van ServoTech

De omzichtige volumetrische verdeling regelt het volume van de deegkamer om een FIFO-verwerking aan te houden.

Volumetrische afmeetmachine

Betrouwbare volumetrische verdeling aangevuld met een ontwerp in roestvrij staal voor intensief gebruik.

K-kopmachine

Omzichtig, volumetrisch broodjs, gerolde broodjes en muffins verdelen met een verbeterd ontwerp voor een langere levensduur van de machine.

Unison kopmachine

Binnenkort meer informatie!

BreadFlex (D3)-afmeetmachine met directe plaatsing

Eenvoudige verdeler met directe plaatsing biedt een continue extrusieachtige verdeling voor glutenvrij deeg en roggedeeg.

BreadFlex-afmeetmachine

Extrusie afmeter met kleine footprint die een ongeëvenaarde flexibiliteit en een verbeterde productconsistentie biedt.

DoFlow Plus

Ontgast en controleert het deeg net vóór het verdelen. Het is gemonteerd boven de kopmachines van AMF en geeft de verdeler deeg met een gelijkmatige dichtheid dankzij de verbeterde schaalnauwkeurigheid.

UltraFlow DoFlow

Ontgast en controleert het deeg net vóór het verdelen voor een uitstekende schaalnauwkeurigheid, consistente kwaliteit en betere bakplaatflow. Ontworpen voor als u een hogere doorvoer nodig hebt op 8-gekruiste Accupan Bun Systemen.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×