Betrouwbare, Consistente
Afwerkingen

Creƫer de looks en de smaak die bepalend zijn voor uw brood, pizza, platbrood en gebak.

AMF biedt diverse afwerkingsoplossingen met onder meer bestrooisystemen, watersnijders, eigeelspuiters en tijgerpasta voor een aantrekkelijke afwerking van uw producten.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Tromp DecoJet 1

Speciaal ontworpen voor het in de lengte snijden van gerezen deeg met water in dezelfde bewegingsrichting.

Tromp DecoJet 2

Speciaal ontworpen voor het snijden van hoek- of langsneden in gerezen deeg met water terwijl de bakplaat wordt gestopt in de bewegingsrichting.

Tromp DecoJet 3

De meest flexibele decoratieoplossing speciaal ontworpen voor het snijden van gerezen deeg met hoek- of langsneden met water zonder de bakplaat te stoppen.

Tromp Smart Seeder

Strooit diverse zaadjes op uw individuele brood- of gebakproducten, voor of na het rijzen met een vacuĆ¼mrecirculatiesysteem om overtollige zaadjes terug te brengen naar de trechter.

Tromp targetstrooier

Bestrooit broodjes en gerolde broodjes nauwkeurig en gericht met een verscheidenheid aan zaadjes, vlokken, granen en andere producten met behulp van een speciale strooitrechter. Vermindert de benodigde hoeveelheid garneermateriaal met 55% in vergelijking met het watervalsysteem en met 37% in vergelijking met andere zaadjesinstrumenten op de markt.

Tromp Watervalseeder

Garneerinstrumenten die een verscheidenheid aan zaadjes op uw producten strooien door middel van een gerichte applicatiemodule.

Tromp doelinstrumenten

Garneerinstrument ontworpen om een gelijkmatig bedje van specifiek materiaal (kaas, groenten of proteĆÆnen) bovenop het product te strooien zonder instrumenten en op een gemakkelijk te reinigen manier.

Tromp watervalinstrumenten

Garneerinstrument dat aan het product IQF-voedseldeeltjes toevoegt, waaronder kaas, groenten en proteĆÆnen, met onafhankelijke hoeveelheidsaanpassingen en een recirculatiesysteem om productverspilling te verminderen.

Tromp ei- en glazuurwals

Binnenkort meer informatie!

Tromp eigeelspuiter

Eigeelspuiter om ei of ander glazuur op de producten te spuiten en in laagjes aan te brengen.

Tromp bestrooier

Binnenkort meer informatie!

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


Ɨ
Ɨ