Systemen voor het opbollen
van deeg

High-speed snelle en nauwkeurige oplossingen voor kegelvormig opbollen met minder kleven.

Effici├źntie verbeteren

Onze apparatuur voor het opbollen van deeg is ontworpen met uitstekende poly-stick banden en met Teflon bedekte onderdelen van de staaf met rond snijmes. Hiermee hebt u geen olie en strooibloem meer nodig, zelfs niet voor uiterst kleverige deegtypes, en verbetert u ook de hygi├źne en dalen de operationele kosten.

Vereenvoudigde hygi├źne

De opbolapparatuur van AMF is ontworpen met flexibele staven met rondsnijmessen en scharnieren zodat u gemakkelijk toegang hebt tot de mechanische onderdelen en zodat de hygi├źneprocedures eenvoudig zijn.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Broodopboller

Nauwkeurig opbollen zonder strooibloem.

Kegelvormige opboller

Rechtsom of linksom driekwartdraaien van de deegbol zorgt voor perfect ronde, eenvormige deegbollen waarbij de meelstof binnen de perken wordt gehouden.

Opboller voor broodjes en gerolde broodjes

Continu, hygi├źnisch opbollen voor de productie van broodjes en gerolde broodjes. Beschikbaar met een gekoelde opbolband.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś