Uitrollen, opmaken,
bebloemen en bereiden op bakplaten

Betere productkwaliteit dankzij nauwkeurige, consistente opmaakoplossingen van Flex voor diverse soorten brood, broodjes, gerolde broodjes, Engelse muffins en meer.

Verbeterde productconsistentie

De opmaaksystemen van AMF voor brood, broodjes en gerolde broodjes bevatten de toonaangevende verdeeltechnologie van Flex. Ze bieden een ongeĆ«venaarde schaalnauwkeurigheid nagenoeg zonder aanpassingen van de bediener voor het eenvoudig verwisselen van producten met een groot deegassortiment.Ā 

Eenvoudig ontwerp

De Flex-opmaaksystemen van AMF bevatten de helft minder onderdelen en vereisen minder onderhoud. Ze zijn ontworpen voor een eenvoudige bediening, onderhoud en een volledige schoonmaak zodat uw bakkerij beschikt over de beste productkwaliteit, efficiƫntie en betrouwbaarheid.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

APEX SVP met rechte lijn

Geautomatiseerd uitrollen, opmaken en bereiden van een op een bakplaat gebakken brood. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

APEX snijder/draaier

Opties voor geautomatiseerde snijder en draaier voor een op een bakplaat gebakken brood. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Deegbolscheider

Ontworpen om voldoende ruimte te maken tussen deegbollen voordat ze uitgerold worden. Maakt dubbele bollen nagenoeg onmogelijk.

SVP met rechte lijn

Voor geautomatiseerd uitrollen, opmaken en bereiden van een op een bakplaat gebakken brood met maximaal 110 broden per minuut met opties voor snijder-draaier en zaadenrobeermachine.

Super “S” Cross Grain SVP

Ontworpen voor efficiƫnt cross-grain vormgeven om een unieke korrelstructuur te verkrijgen. Haalt snelheden van maximaal 110 broden per minuut.

APEX Accumax Accupan Bun System

Instapopmaaksysteem voor broodjes datĀ maximaal 24.000 broodjes of gerolde broodjes per uur produceert. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

APEX Accupan Bun System

Instapopmaakysteem voor broodjes datĀ maximaal 14.400 broodjes of gerolde broodjes per uur produceert. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Uiterst snel Accupan Bun System

Broodjessysteem met de hoogste snelheid beschikbaar voor maximaal 72.000 stuks per uur op 4-6 of 8-gekruiste configuraties.

Uiterst snel Accupan HBDFlex-systeem

Broodjessysteem met de hoogste snelheid beschikbaar voor maximaal 72.000 stuks voor een ongeƫvenaarde schaalnauwkeurigheid met de optionele UltraFlow deegontwikkelaar.

RollFlex Accupan Bun System

Meest flexibele 4- of 6-gekruist systeem voor broodjes of gerolde broodjes met RollFlex-kopmachine voor de nauwkeurigste schaling, beschikbaar voor maximaal 45.000 stuks/uur.

Accupan Bun System

Eenvoudig ontwerp voor maximaal 45.000 stuks/uur met de Accumax extrusie afmeter met 4- of 6-gekruiste configuraties.

Continue bakplaatschudder

Zorgt voor consistente uitlijning van het deeg in de bakplaatholtes voor broodjes en gerolde broodjes met maximaal 50 bakplaten per minuut.

APEX ComboMat System

Geautomatiseerd opmaaksysteem voor brood en gerolde broodjes van afmeten tot bereiden. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

ComboMat opmaaksysteem voor brood en broodjes

Extrusie afmetingstechnologie voor de automatische productie van broodjes, gerolde broodjes en busbrood, van afmeting tot en met bereiding. Maximaal 600 stuks per minuut voor broodjes en gerolde broodjes en maximaal 100 broden per minuut.

Tromp draaiende vormgever

Samen met onze digitaal bediende draaiende vormgevers beschikt u over een krachtig productiesysteem voor diverse soorten producten.

Tromp inline vormgever

Binnenkort meer informatie!

Tromp pizzadrukeenheid

Binnenkort meer informatie!

Tromp platgedrukte pizza vingerprinter

Binnenkort meer informatie!

Tromp platgedrukte pizzaprikker

Binnenkort meer informatie!

MultiVac bloemrecirculatiesysteem

Wint bestrooimeel terug uit meerdere vergaarpunten langsheen de Accupan Bun Systems.

Systeem voor aanbrengen en recycling van bloem

Gelijkmatig bebloemen van ronde brooddeegbollen om kleven te voorkomen en tegelijkertijd de werkomgeving schoon te houden.

Tromp taartlijn

Binnenkort meer informatie!

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


Ɨ
Ɨ