Europa’s toonaangevende uitrol-
en lamineertechnologie

Maximale productflexibiliteit met ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor een verscheidenheid aan producten.

Efficiëntie en flexibiliteit

Verhoog de efficiëntie en het productaanbod van uw bakkerij met flexibele AMF Tromp uitrol- en lamineeroplossingen die zijn ontworpen om veel verschillende productsoorten, -vormen en -maten te creëren, d.w.z. gesneden of gevormde producten, met of zonder decoraties of toevoegingen. AMF Tromp technologieën verzekeren gereedschaploze productwisselingen en zijn voorzien van intuïtieve receptbeheersystemen.

Op hygiëne gericht ontwerp

Ontworpen en ontwikkeld voor meesterbakkers voor eenvoudige, onderhoudsarme bediening en met een open frame voor een eenvoudigere en volledige reiniging.

Tromp Uni-Line T600

Universele opmaakmachine voor het doseren van verschillende vullingen zoals worstenbroodjes, appelflappen, D-vorm, Chelsea buns, chocoladecroissants, en nog veel meer.

Tromp lamineermachines

Biedt high-speed, stressvrije of extrusielaminering voor de productie van korstdeegproducten, getoerd gerezen deeg en bladerdeeg.

Extrusieapparaat

Binnenkort meer informatie!

Stressvrije deeguitroller

Binnenkort meer informatie!

Multirol

Binnenkort meer informatie!

Multirol SFA

Binnenkort meer informatie!

Dwarsrol

Binnenkort meer informatie!

Tweeroluitroller

Binnenkort meer informatie!

Tweeroluitroller SFA

Binnenkort meer informatie!

Tromp reductiestation

Stand-alone machine of geïntegreerd met opmaakmachine om blokken deeg te reduceren. Het deeg wordt gereduceerd met een multirol, een dwarsrol en een meetstation tot een einddikte van 4 mm (gebaseerd op een invoerdikte van 50 mm).

Tromp SF Uitrolmachine

Biedt high-speed, stressvrije productie van consistent gevormde producten voor pizza’s, platbrood, pita, naan, gerold brood en meer.

Tromp Extrusie (EX) Uitrolmachine

Biedt maximale productflexibiliteit met ongeëvenaarde nauwkeurigheid in een breed assortiment van pizza’s, platbrood, pita, naan en meer.

Tromp SFA Uitrolmachine

Biedt high-speed, stressvrije ambachtelijke broodproductie van consistent gevormde producten voor premium stokbroden, kleine broodjes, ciabatta, busbrood en meer.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×