Geautomatiseerde rijs- en
baksystemen

Het grootste assortiment rijskasten en ovens in de sector, die ontworpen zijn om te werken met diverse producten, met speciale onderhouds-, reparatie- en moderniseringsteams om de levensduur van uw baksystemen te verlengen.

AMF biedt van op maat geconfigureerde continue rijs- en bakoplossingen tot stand-alone machines met modulaire bakeenheden. Daarmee beschikt u over geautomatiseerde oplossingen om elke stap van het rijs-en bakproces nauwkeurig te regelen.

Warmtediensten

Warmteprofilering, energie-efficiëntie en de modernisering van de apparatuur optimaliseren de procedure en het gebruik van grondstoffen in uw bakkerij.

Rijzen

Continue, rack-, band- en paternoster rijsoplossingen om uw bakkerij te helpen de juiste omstandigheden te behouden voor een optimale deegontwikkeling.

Bakken

Op maat geconfigureerde continue systemen van BakeTech, compacte tray ovens van Vesta en modulaire tunnelovens van Den Boer leveren oplossingen voor elke toepassing en elke bakkerijvoetafdruk.

Lokale ondersteuning, wereldwijd

We willen de bakkerijsector de meest toegankelijke, responsieve en goed geïnformeerde diensten bieden. Ons succes wordt bepaald door het succes van onze bakkerijpartner. Daarom bieden we 24 uur per dag gelokaliseerde ondersteuning voor het langetermijnsucces van onze bakkerijpartners.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×