Complete
Baksystemen

De ovensystemen BakeTech, Den Boer en Vesta van AMF zijn ontworpen voor meesterbakkers en zijn gebaseerd op de bewezen prestaties van de toonaangevende wamte-ingenieurs in de sector.

Betere temperatuurcontrole

Met individueel geprogrammeerde temperatuurzones en gecontroleerde luchtstromen heeft u meer controle over uw product voor een uitstekende consistentie. Ontworpen voor een optimale warmtebalans tijdens het hele bakproces en tegelijkertijd een verbetering van de algehele energie-effici├źntie.

Modulair ontwerp

De Den Boer tunnelovens van AMF zijn ontworpen met modulaire configuraties voor de meest effici├źnte installaties en de mogelijkheid om de capaciteit van uw bakkerij uit te breiden naarmate uw productie toeneemt.

Flexibele configuraties

Onze BakeTech, Den Boer en Vesta rijskasten en ovens hebben compacte ontwerpen en de meest flexibele configuraties die passen bij de exacte footprint en productielijnbehoeften van uw bakkerij.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Continue oven van BakeTech

De toonaangevende oven met het grootst aantal beschikbare configuraties en diameters die in elke lay-out past.

MidiSaver Twin Oval

Een boogstraal van 2134 mm (7 voet) is geschikt voor de meeste bakkerijlay-outs.

MaxiSaver Twin Oval

Een boogstraal van 3048 mm (10 voet) vermindert eindeloze snelheden met 20%.

MegaSaver Twin Oval

Een boogstraal van 3048 mm (10 voet) voor de grote bakplaten die nu worden gebruikt.

Multibake® VITA-tunneloven

We presenteren ’s werelds eerste oven op waterstof zonder CO2-uitstoot voor meer duurzaamheid.

Den Boer Multibake tunneloven

Vooraf gemonteerde, modulaire tunnelovens van Den Boer, ontworpen met onafhankelijke zonebediening voor een meer precieze temperatuurbediening.

Den Boer Multibake R

Indirect verwarmde oven die volgens het cyclotherm-principe of warmtewielsysteem werkt. De verwarming is volledig indirect met behulp van centrale branders buiten de bakruimte. De warmte wordt vervolgens door middel van radiatorbuizen naar het product overgebracht. Deze oven is zeer eenvoudig te onderhouden, is voorzien van modulerende branders met een groot instelbaar bereik en garandeert een gelijkmatige warmteoverdracht naar het product.

Den Boer Multibake H

Zeer korte baktijden, minder ruimte nodig voor de oven, effici├źnt en hoge productiecapaciteit. De constructie van de baktunnel en de positie van de branders garanderen een gelijkmatige en effici├źnte warmteoverdracht naar het product.

APEX Den Boer serie

Vereenvoudigde, modulaire tunnelovens met onafhankelijke zonebediening voor een meer precieze controle voor broodjes en gerolde broodjes.

Vesta Tray-oven

Voor een snelle productwisseling zijn Vesta Tray-ovens ideaal voor het kwaliteitsvol en snel bakken van brood en broodjes, vooral de soorten die een langere baktijd vereisen of een hogere dichtheid hebben.

Rijskast en bakplaat voor Engelse muffins

De servo-aangedreven walk-in rijskast garandeert de gemakkelijkste reiniging en onderhoud. Het product wordt rechtstreeks overgebracht van de rijskast naar de volledig geïsoleerde bakplaat.

Ovenlader van Den Boer

Binnenkort meer informatie!

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś