Warmte
Diensten

Warmteprofilering, energie-efficiëntie en modernisering van apparatuur om de procedure en het gebruik van grondstoffen in uw bakkerij te optimaliseren.

Reparatie en modernisering

De speciale reparatie- en moderniseringsteams van AMF bieden uitgebreide prestatiebeoordelingen en services voor uw bestaande rijskasten, ovens en koelers om de levensduur van uw bakkerijapparatuur te verlengen. Onze reparatie- en moderniseringsgroep verleent diensten voor een breed scala aan apparatuurmerken en richt zich op het moderniseren van uw apparatuur zodat die aan de hoogste AMF-normen voldoet zonder de extra kapitaalkosten. Klik hier om meer te weten te komen over onze diensten op het gebied van ovenverplaatsingen, verbouwingen, behuizingen, uitbreidingen en meer.

Emisshield®-technologie voor ovens

Exclusief voor de bakindustrie via AMF Bakery Systems, vermindert Emisshield® energiebesparende oventechnologie het energieverbruik in warmte toepassingen tot 20%. De gepatenteerde nano emissieve-technologie verhoogt de ovencapaciteit en verbetert de uniformiteit van gebakken brood en broodjes.

Emisshield coating wordt aangebracht op de ovenplaten in de BakeTech continue oven om een koelere ketentemperatuur te behouden voor een aanzienlijk langere ketenlevensduur. Ook de smeercycli worden verlengd met de toepassing van Emisshield, wat zorgt voor 50% besparing op het totale olieverbruik, zodat u het aanbrengen van olie kunt halveren.

SCORPION® 2 Profiling System

Het SCORPION 2 Profiling System van Reading Bakery Systems is uitgegroeid tot de norm in de bakindustrie en biedt een volledig meetsysteem om de vier belangrijkste bakparameters vast te leggen: temperatuur, luchtsnelheid, warmteflux en vochtigheid. Met het SCORPION 2 System kunt u warmteprocessen voor bakken, drogen en koelen meten en analyseren. Het team van warmte-experts van AMF maakt gebruik van de dataregistratietechnologie om real-time te monitoren in procesomstandigheden bij het optimaliseren van bakparameters tijdens het opstarten of repareren.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×