Effici├źnte, omzichtige
Verpakkingssystemen

Geautomatiseerde verpakkingsoplossingen die omzichtig en betrouwbaar zijn zodat u uw klanten producten van de hoogste kwaliteit kunt leveren.

Wanneer uw gebakken producten klaar zijn voor consumptie, vertrouw dan op de complete verpakkingsoplossingen van AMF voor gebakken broden en gerolde broodjes om altijd een product van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze volledige verpakkingssystemen zijn ontworpen met flexibiliteit en betrouwbaarheid zodat ze met uw bakkerij kunnen groeien. De functies van de geautomatiseerde verpakkingssystemen en stand-alone machines van AMF gaan van snijden en inpakken tot het laden van kratten en dozen. Ze zorgen voor een effici├źntere, meer omzichtige productbehandeling zodat uw bakkerij beter wordt.┬á

Snijden

Onze reeks Saber-snijmachines zijn gemaakt met stevige raster- en mesgeleidingssystemen om de snijkwaliteit te verbeteren en de levensduur van de machine te verlengen. 

In een zak doen

De enige geautomatiseerde oplossing om brood in een zak te doen. Ze bevat een gepatenteerde slingergreepaandrijving zodat uw bakkerij sneller kan werken zonder onderhoud en productschade veroorzaakt door schuifaandrijvingen met hoge wrijving.

Bulkverpakking

AMF biedt de snelste verpakkingsoplossingen voor broodjes en gerolde broodjes. De oplossingen van AMF bieden een maximale flexibiliteit en uitstekende betrouwbaarheid voor diverse verpakkingsconfiguraties voor broodjes en gerolde broodjes met naadloze productverwisselingen. 

Lokale ondersteuning, wereldwijd

We willen de bakkerijsector de meest toegankelijke, responsieve en goed geïnformeerde dienst bieden. Ons succes wordt bepaald door het succes van onze bakkerijpartner. Daarom bieden we de klok rond een gelokaliseerde ondersteuning voor het langetermijnsucces van onze bakkerijpartners.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś