Bulkverpakking
Apparatuur

Efficiënte bulkverpakkingsoplossingen voor broodjes en gerolde broodjes voor snelle producthantering met minder mankracht.

Flexibel ontwerp

AMF biedt de snelste verpakkingsoplossingen voor broodjes en gerolde broodjes. Van bulkverpakkingen voor bolletjes tot afwisselende verpakkingen, de oplossingen van AMF bieden een maximale flexibiliteit en uitstekende betrouwbaarheid voor diverse verpakkingsconfiguraties voor broodjes en gerolde broodjes met naadloze productverwisselingen.

Hogesnelheidsautomatisering

Onze systemen zorgen voor maximale betrouwbaarheid en efficiëntie van de verpakking door de productinvoer, groepeerders, indexeerders, snijmachines, stapelaars, afdichters en mandladers in één continu systeem te integreren.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

APEX HS20 Pillow Packer

De HS20 verpakkingen bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding tot 20 ppm voor een kosteneffectieve oplossing die geen mankracht vereist. Geschikt voor centrumsnijden en -afdichten voor kleinere bulkpakketten. APEX is de praktische, bewezen oplossing die u helpt uw processen stap-voor-stap te automatiseren.

Bulklader voor broodjeskratten

De bulklader voor broodjeskratten plaatst uw verpakte broodjes en gerolde broodjes voorzichtig en automatisch in enkele of dubbele lagen in leveringsbakken.

HS40 Pillow Packer

Aan 40 ppm elimineert de beproefde impulskruisafdichtingstechnologie zakstaarten waardoor 3% minder folie nodig is en een consistentere pakketkwaliteit wordt bereikt.

Roterende Pic-N-Pac depanner

Het pakketpick-uptoestel met dubbele kop biedt een soepele 180° draaibeweging om broodjes van de bakplaat te verwijderen en ze in een kartonnen doos tot 90 ppm te deponeren.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×