Oplossingen
voor het in een zak doen van brood

Geautomatiseerde broodverpakkers helpen uw bakkerij te groeien en de verpakkingskwaliteit te verbeteren met minder onderhoud.

Slingergreepaandrijfsysteem

De broodverpakkers van AMF zijn de enige geautomatiseerde oplossing om brood in een zak te doen. Ze bevatten een gepatenteerde slingergreepaandrijving zodat uw bakkerij sneller kan werken zonder onderhoud en productschade veroorzaakt door schuifaandrijvingen met hoge wrijving. De zak-over-broodgreepsysteemtechnologie beschermt de zakken tegen knapperige broden en minimaliseert de beschadiging van verpakkingen zodat u er zeker van kunt zijn dat u het product van de hoogste kwaliteit op de markt brengt.

Schaalvergroting en kwaliteitsverhoging

De broodverpakkers van AMF met een gepatenteerde spoelafvoertransportband voor de soepelste broodoverdracht helpen u bij het sneller leveren van bakproducten van hogere kwaliteit. Dankzij de automatische uitwisseling met dubbele wicket is het wisselen van wickets mogelijk zonder te stoppen.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Mark 60 broodverpakker

Kleine broodverpakker ontworpen met een rechte configuratie voor minder stilstand en eenvoudiger onderhoud, tot 60 broden per minuut.

Mark 75 broodverpakker

Onderhoudsvrije, hogesnelheidsslingergreepaandrijving en spoelafvoertransportband voor de soepelste broodoverdracht, tot 75 broden per minuut.

Combo broodsnij en -verpakkingsmachine

De beste beschikbare combinatie van automatische snijder en verpakker vermindert de ruimtevereisten voor gebakken brood, tot 65 broden per minuut.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×