Brood snijd
apparatuur

Veilige, flexibele broodsnijmachines zijn geschikt voor verschillende soorten op een bakplaat gebakken brood, met of zonder toevoegingen.

Raster- en mesglijsysteem

Onze reeks Saber-snijmachines zijn gemaakt met stevige raster- en mesgeleidingssystemen om de snijkwaliteit te verbeteren en de levensduur van de machine te verlengen. Met behulp van elektronische synchronisatie integreren AMF Saber-snijmachines naadloos met transport- en productlaadsystemen zonder keten- of asaandrijvingen die veel onderhoud vereisen. AMF snijmachines zijn ontworpen met minimale onderdelen en een zelfdragend uittrekmechanisme voor snelle en efficiënte reiniging en onderhoud.

Flexibel snijbereik

With adjustable slice range and multiple blade guide selections for the most flexibility and optimal slicing quality. AMF’s high-quality bread slicing solution using the most reliable blade spacing system for a wide variety of pan baked bread types from 30 to 75 loaves per minute.

Lokale ondersteuning,
Wereldwijd

Bij AMF is ons succes bewezen wanneer onze klanten de top bereiken. AMF is de enige aanbieder van bakoplossingen met locaties in Noord-Amerika en de rest van de wereld. We helpen bakkerijen met het minimaliseren van hun risico’s en online te blijven met plaatselijke service en ondersteuning over de hele wereld.

Saber-snijmachine voor 60 broden

De hoogwaardige broodsnijoplossing die gebruikmaakt van het betrouwbaarste mesafstandssysteem voor conventionele broodsoorten, tot 60 broden per minuut.

Saber-snijmachine voor 75 broden

Ontworpen voor eenvoudig en snel onderhoud met een snelle geautomatiseerde snijfunctie voor gebakken brood, tot 75 broden per minuut.

Saber-snijmachine voor 75 broden, breder bereik

Allowing for a wider slicing range and slice count than the standard slicer, up to 75 loaves per minute.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×