Kom bij ons team.
Carrières bij AMF Bakery Systems

Wij streven ernaar buitengewone teams samen te stellen door te zoeken naar een breed scala aan talent, ervaringen en uiteenlopende achtergronden. Diversiteit in denken en de samenwerking van verschillende levenservaringen is wat de groei en innovatie bij AMF stimuleert.

AMF Bakery Systems biedt een concurrerend salaris, een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende groeimogelijkheden binnen onze organisatie wereldwijd en binnen de Markel Food Group.

We groeien samen. We winnen samen.

Betere voeding. Betere levens.

Onze visie

Bij AMF zijn we toegewijd om samen met onze klanten beter voedsel te produceren voor gezinnen over de hele wereld en tegelijkertijd een beter leven te creëren voor onze teamgenoten, gezinnen, klanten en gemeenschappen.

„Het zijn de mensen die AMF van andere bedrijven onderscheiden. Ik zie deze mensen als mijn familie. We zorgen voor elkaar.”

— George Russell, gepensioneerd Parts Manager

Onze gezamenlijke missie is om de voorkeurspartner te zijn voor bakkers over de hele wereld door het:

  • Ontwerpen van innovatieve automatiseringsoplossingen die een onderscheidende waarde creëren voor onze klanten.
  • Opbouwen van diepgaande klantenrelaties, gebaseerd op vertrouwen en prestaties.
  • Leveren van uitzonderlijke, levenslange service en ondersteuning.
  • Zoeken van voortdurende verbetering in alles wat we doen.
  • Aantrekken en Ontwikkelen van buitengewone mensen die gepassioneerd zijn over wat we doen.

Onze visie en missie vormen de kern van alles wat we doen. Zij zijn de drijvende kracht achter de AMF-cultuur, geven richting aan onze besluitvorming en motiveren ons om een verschil te maken voor bakkers en gemeenschappen over de hele wereld.

Streven naar uitmuntendheid

Bij AMF zijn onze cultuur en gedeelde waarden vastgelegd in The Markel Style omdat wij teamgenoten die deze waarden elke dag tot leven brengen, aanmoedigen en erkennen. Met de Style als onze gids, streven onze teams naar uitmuntendheid met behoud van een gevoel voor humor. Wij streven ernaar de behoeften van onze klanten te kennen en financiële waarde voor onze aandeelhouders op te bouwen, succes met anderen te delen en samen te winnen. Wij worden geïnspireerd om hard te werken en aangemoedigd om het management uit te dagen in een poging om betere manieren te vinden om dingen te doen. Bij AMF geloven we in het stimuleren van de professionele ontwikkeling en het persoonlijke potentieel van onze diverse medewerkers.

Deze fundamentele waarden en strategische kernfocus worden aangestuurd door het Markel Business System. Zo verzekeren wij het succes van ons bedrijf. Het is wie we zijn en hoe we alles doen wat we doen.

“De werknemers werken hard en behandelen elkaar alsof ze echt familie zijn. Het is hartverwarmend om te zien en te ervaren.”

Meer informatie

Iets terugdoen

Wij hebben een verplichting aan onze gemeenschappen. Onze teamgenoten omarmen ons gezamenlijke doel door actief deel te nemen aan een verscheidenheid van lokale, regionale en internationale liefdadigheidsinstellingen. Wij stellen onze teamgenoten in staat om op zinvolle manieren bij te dragen aan hun gemeenschappen, door hongerbestrijding, ondersteuning van openbaar onderwijs, hulp aan veteranen, financiering van medisch onderzoek en nog veel meer.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×