Stel u voor wat komen gaat.
Ervaar wat nu mogelijk is.

Wij maken uw productidee├źn realiteit

Het AMF Tromp Innovation Center is speciaal ontworpen om onze klanten te helpen en ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve producten met behulp van de nieuwste technologische bakkerij-apparatuur in de branche. Onze klanten kennen de producten die zij willen produceren en in ons Innovation Center kunnen wij bewijzen dat die productie technisch mogelijk is. We helpen ook met het ontwikkelen van het proces voor de productie van kwalitatieve producten met de snelheid die u vereist.

Van idee via formulering naar voltooid concept

Zien is geloven.

In het Innovation Center hebt u de mogelijkheid om samen te werken met technologische experts, contact te maken met strategische partners en samen te werken met AMF’s team van meesterbakkers om uw productlijn verder te ontwikkelen. Onze testfaciliteit is een perfecte kopie van de productieomgeving met een klimaat-gecontroleerde omgeving en hypermoderne normen. Ons team werkt samen met u om uw product te optimaliseren, aan te passen en volledig te testen zonder dat de productie in uw eigen fabriek wordt verstoord.

Nieuwe productidee├źn worden realiteit in het AMF Tromp Innovation Center. Ontdek de verschillende beschikbare technologie├źn waarmee u uw eigen productportfolio kunt uitbreiden voor maximale winstgevendheid.

  • Leer van technologie-experts
  • Maak contact met strategische partners
  • Werk samen met AMF’s team van meesterbakkers
  • Ontdek toonaangevende productieoplossingen in de branche voor premium gebakken producten met live apparatuurdemonstraties

Meld u aan voor onze volgende Innovation Summit

Wanneer: Op verzoek
Waar: Gorinchem, Nederland
Gepresenteerde apparatuur:
– Ingredi├źnten: u helpen hogere marges en een betere productkwaliteit te bereiken
– Mixen: continu mixen door Reading Bakery Systems
– Complete broodlijnen: inclusief toepassingen en hygi├źne
– Complete pizzalijnen: inclusief toepassingen en hygi├źne
– Verdikkingslijndemonstraties: pizza, Ciabatta
– Waterstofovens: verminderen van uitstoot en kosten


Find a local rep

Fill out the form to download this resource


├Ś
├Ś