Documentatie en training

Efficiënte, toegankelijke trainingshulpmiddelen die uw bakkerij in staat stellen om te RIJZEN.

De AMFMethod™ Documentation & Training Tool is ontworpen om u te helpen het best presterende bakkerijteam op te bouwen en te behouden en biedt interactieve, gerichte trainings- en ontwikkelingsinitiatieven voor alle baksystemen en stand-alone machines van AMF.

AMFMethod™ Documentation & Training biedt eenvoudige, online toegang tot handleidingen, apparatuurdocumentatie en trainingsmodules die u helpen de prestaties en productiviteit van uw bakkerij te maximaliseren.


Verbeterde productiviteit, verhoogde efficiëntie

Met toegang tot tutorials en machinedocumentatie voor zelfstudie 24 uur per dag, 7 dagen per week, maakt de AMFMethod™ alles beschikbaar wat u nodig hebt om de prestaties, productiviteit en betrouwbaarheid van uw bakkerij te optimaliseren.

Een hoog presterend bakkerijteam opbouwen

De gemakkelijk toegankelijke training voor huidige en nieuwe apparatuur verhoogt de capaciteit van uw bakkerij om technologie en procesinnovaties te implementeren. Het opbouwen van een deskundig en gemotiveerd team helpt u om het beste talent voor uw bakkerij in te huren en te behouden.

AMFMethod™ Documentatie en trainingsmodules

Interactieve trainingsmodules en apparatuurdocumentatie voor zelfstudie zijn beschikbaar voor systemen en stand-alone machines van AMF die zijn verzonden na mei 2016.

  • Veiligheid: Training en evaluaties met betrekking tot gevarenzones in de apparatuur en gevaren op de werkplek.
  • Werkzaamheden: Digitale instructiehandleidingen voor initiële implementatie en training zijn op elk moment toegankelijk voor methodeversterking.
  • Reiniging: De juiste procedures voor het reinigen van systemen en stand-alone machines van AMF.
  • Onderhoud: Apparatuurspecifieke documentatie voor routineonderhoud en probleemoplossing.

OPMERKING: AMFMethod™ is momenteel beschikbaar voor apparatuur die in of na mei 2016 is verzonden. Neem contact op met uw AMF Inside Sales Representative voor documentatie betreffende apparatuur die vóór mei 2016 is verzonden. Vermeld in dit geval de apparatuurmodellen en serienummers.

Neem voor meer informatie over AMFMethod™ contact op met Larry Gore via lgore@amfbakery.com

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×