We groeien samen

Bij AMF staan we voor elke boterham die wordt gesmeerd voor de lunch. Voor elke croissant als verwennerij aan het begin van de dag. We staan voor elke pizza die wordt aangesneden aan het einde van een lange week.

En voor elke bakker die deze ervaringen mogelijk maakt.

Bakwaren maken onderdeel uit van het leven van onze klanten en ze zijn het middelpunt van ons leven. Bij AMF staan we voor elke baksessie en elke hap, we ondersteunen bakkerijen over de hele wereld met de allerbeste stand-alone machines en complete systeemoplossingen om de bedrijfsvoering te optimaliseren, productkwaliteit te verbeteren en bakkers te empoweren.

Of het de plaatselijke bakker is die zijn eerste bedrijf start, de industriële bakker die wil opschalen of de toonaangevende internationale bakker die op zoek is naar procesverbetering en meer productvariatie – AMF meet ons succes aan het succes van de bedrijven die wij bedienen.

We zijn al aanwezig in uw regio en reageren snel op uw behoeften. Onze oplossingen bewegen uw bakwaren efficiënt en betrouwbaar door het hele bakproces – van mixer tot de markt.

Wij bestaan uit ’s werelds rijkdom aan bakkers en engineers, pioniers en probleemoplossers – en we zetten ons allemaal in om de allerbeste stand-alone machines en complete systeemoplossingen te creëren, zodat uw bakkerij kan groeien terwijl wij samen groeien.

Bij AMF doet elke klant zijn voordeel met de drie pilaren van onze AMF-belofte:

Innovatie waarmaken

Bij AMF praten we niet alleen over innovatie, we maken het ook waar. Het bewijs: onze snelle oplossingen die synoniem zijn met de AMF-naam. Door precieze engineering en systeemexpertise, creëren we stand-alone machines op maat en complete systeemoplossingen waarmee bakkerijmerken hun efficiëntie, consistentie, veiligheid en winstgevendheid kunnen verhogen.

Bakkerijen empoweren

Als we een oplossing ontwerpen, luisteren we eerst naar u – onze klant. Daarna passen we de expertise toe van onze eigen meesterbakkers en lanceren we elk project met een diep inzicht in het deegproces en de mogelijke kansen die we creëren. AMF levert uitgebreide en geïntegreerde oplossingen die het succes van uw bakkerij vergroten. Hierbij worden we ondersteund door toegewijd projectmanagement, van upstream procesverbetering tot installatie en training.

Lokale ondersteuning, wereldwijd

Bij AMF weten we dat de beste plek om onze klanten te helpen, daar is waar zij zijn. Met vestigingen in de VS, Nederland, het VK, China, Singapore, Canada, Mexico en de VAE zijn wij de enige echt wereldwijde leverancier van complete systemen. AMF heeft teams van bakkerij- en engineeringexperts in uw regio. Daarmee brengen we onze ongeëvenaarde service en support naar de deur van uw bakkerij.

Bakkerijen wereldwijd werken samen met AMF voor verbeterde bedrijfsvoering, producten en succes in de bakkerij , en we leveren dit door onze technologiemerken die toonaangevend zijn in de branche.

  • FLEX
  • Tromp
  • Den Boer
  • BakeTech
  • Vesta
  • APEX

Met het toenemen van uw productie, behoudt AMF’s FLEX extrusie- en volumetrische verdeeltechnologie de nauwkeurigheid, efficiëntie en kwaliteit die uw bakkerij nodig heeft. Onze FLEX-opmaaksystemen bieden zachte deeghantering en maximale veelzijdigheid met gebruikersvriendelijke, recept-gedreven technologie voor zacht brood, broodjes en gerolde broodjes, glutenvrij of roggedeeg en Engelse muffins.

AMF Tromp – voorheen Tromp Group – is bij AMF Bakery Systems gekomen om de snel veranderende bakindustrie het hoofd te bieden. De technologieën van AMF Tromp brengen de bewezen prestaties van Europa’s toonaangevende oplossingen voor uitrollen, lamineren, doseren en decoreren, en breiden onze mogelijkheden uit om hoogwaardige producten te maken, zoals ambachtelijk brood en gerolde broodjes, pizza en platbrood, bladerdeeg en korstdeegproducten, taarten en nog veel meer.

AMF Den Boer – voorheen Den Boer Baking Systems – heeft zich aangesloten bij AMF Bakery Systems om bakkers over de hele wereld te laten profiteren van meer dan 100 jaar technologie en expertise op het gebied van baksystemen. Met de integratie van Den Boer hebben we onze bakmogelijkheden uitgebreid met paternoster rijskasten, modulaire Tunnel Ovens, paternoster koelers en naadloos geïntegreerde bakplaathanteringssystemen.

AMF BakeTech ontwikkelt de in de branche toonaangevende continue baksystemen. De continue rijskasten en ovens van BakeTech bieden bewezen prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De continue ovens van BakeTech zijn uitgevoerd met onafhankelijk geprogrammeerde temperatuurzones voor volledige controle over de zones, het volgen van de bakplaat in de oven en de meest uitgebalanceerde branderconfiguratie. Dit alles garandeert een betere temperatuurcontrole zodat u het ideale bakprofiel kunt bereiken voor uw brood, broodjes, bagels, bladerdeeg- en korstdeegproducten, kaneelbroodjes en meer.

Met een snelle productwisseling en een compacte voetafdruk zijn Vesta Tray-ovens van AMF ideaal voor het kwalitatief en snel bakken van brood, broodjes, taarten en cakes – vooral degene die een langere baktijd vereisen of een hogere dichtheid hebben. Voor eenvoudige modulaire koel- en vriesmogelijkheden biedt het Vesta-merk automatische rek- of spiraalrijskasten, koelers, vriezers en racetrack-koelers om uw bakkerij optimaal in te richten.

Bij AMF zijn we net zo toegewijd aan de bakker die voor het eerst automatisering toepast, als de toonaangevende multinationale bakkerij voor wie efficiëntie onontbeerlijk is. Dit laten we zien middels APEX: onze lijn van half- of volautomatische instap- productieoplossingen.

Onze APEX-apparatuuroplossingen kunnen de capaciteit produceren die uw bedrijf vereist – tot 24.000 broodjes en gerolde broodjes of 4500 broden per uur. Klik hier voor meer over APEX.

Trots om onderdeel te zijn van de Markel Food Group

Betere voeding. Betere levens.

AMF Bakery Systems is een trotse partner van de Markel Food Group familie van bedrijven, die bestaat uit Reading Bakery Systems en Solbern. Samen helpen we de wereld te voeden en zijn we wereldmarktleider in een breed portfolio van geautomatiseerde voedselverwerkingsoplossingen, waaronder zacht brood en broodjes, ambachtelijk brood en gerolde broodjes, pizza en platbrood, bladerdeeg- en korstdeegproducten, cakes, taarten en snacks, maar ook oplossingen voor het vouwen van voedingsproducten en het vullen van verpakkingen. Dankzij ons partnerschap kunnen wij gebruik maken van elkaars technologieën, best practices en middelen om uitzonderlijke waarde te leveren aan elk van onze klanten.

Een van Markels unieke concurrerende voordelen is de Markel Style die ons inspireert en ons leidt in het nemen van beslissingen. Het weerspiegelen van de Style in alle zakelijke transacties heeft een bedrijfscultuur gecreëerd waarin integriteit, transparantie, eerlijkheid, gevoel voor humor, minachting voor bureaucratie, streven naar een betere manier, teamwerk, het delen van succes met anderen, en een passie voor wat we doen niet-onderhandelbaar zijn.

De Markel Food Group-maatschappijen zijn dochterondernemingen van Markel Ventures, Inc., een volledige dochteronderneming van Markel Corporation (NYSE:MKL). Ga voor meer over de Markel Food Group naar de website.


Neem contact op

Uw lokale vertegenwoordiger is gemakkelijk te bereiken per telefoon of e-mail. Op onze contactpagina hebt u toegang tot verkoop, onderdelen en service voor uw regio.

Find a local rep

Fill out the form to download this resource


×
×